Beste leden, ouders van leden en andere belanghebbenden van Sc Barbaros,

Met het oog op de gisterenavond (dinsdag 31 maart) door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat de competities in het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.Dit betekent dat volgend seizoen iedereen start in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Niemand zal dus promoveren/degraderen en ook wordt niemand kampioen.

Uiteraard is dit een weloverwogen besluit geweest waar wij als bestuur achter staan: Voetbal is voor ons belangrijk maar onze gezondheid en die van onze naasten nog veel meer.

Op de achtergrond zijn wij in gesprek om voor onze club de financiële negatieve consequenties zo beperkt mogelijk te houden. Dit kunnen we alleen met jullie hulp dus hierbij ook een dringend verzoek om ons sportclub niet te laten vallen en te blijven steunen. Ook niet spelend leden zijn meer dan welkom. Wij zullen derhalve de contributie blijven incasseren zoals jullie van ons gewend zijn. Wij vragen en hopen op jullie begrip. 

Waar wij solidariteit en begrip vragen van onze leden en sponsors, vragen wij als bestuur ook solidariteit richting onze sponsors. Steun elkaar waar het kan zodat niemand omvalt in deze bizarre tijd.

Samen sterk tegen Corona 💪🏼

Let goed op jezelf en elkaar en blijf gezond!! Namens het gehele bestuur,

Erkan Coskunsu

Voorzitter Sc. Barbaros