Promotie Erdal Ulukan

Namens Sportclub Barbaros willen wij Erdal Ulukan van harte feliciteren met zijn geweldige prestaties als scheidsrechter bij de KNVB en binnen onze vereniging. Met een totaal van 75.89 punten bij de KNVB heeft hij een indrukwekkende score behaald en is hij op de derde plaats geëindigd in groep C-lijst. Deze prestatie getuigt van zijn toewijding en passie voor het scheidsrechtersvak.
Wij zijn zeer verheugd dat hij ook bij Sportclub Barbaros actief is als scheidsrechter. Zijn ervaring en kennis dragen bij aan het professionele niveau van onze wedstrijden en wij zijn dankbaar dat wij op hem kunnen rekenen.
Voor het komende seizoen zal hij zijn activiteiten voortzetten in groep FSRC en wij kijken ernaar uit om hem weer in actie te zien op onze velden.
Nogmaals willen wij hem van harte feliciteren met zijn prestaties en bedanken voor zijn inzet en toewijding als scheidsrechter, zowel bij de KNVB als bij Sportclub Barbaros. Wij zijn trots om hem binnen onze vereniging te hebben en kijken uit naar een succesvol seizoen samen!
Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?