SPONSORS
SPORTCLUB BARBAROS

HENGELO

Zoals elke sportvereniging biedt Sc. Barbaros het bedrijfsleven en andere organisaties de mogelijkheid plaatselijk en regionaal zijn of haar naamsbekendheid te vergroten. Dit kan door middel van sponsoring, tevens maakt u het daarmee mogelijk onze vereniging, die volledig op vrijwilligers draait, financieel gezond te houden.
Hieronder vindt u enkele van de mogelijkheden. Heeft u interesse in sponsoring? Mail dan naar: Info@scbarbaros.nl

RECLAMEDOEK, BEELDSCHERM EN NAAMBORD (Goudsponsor)

Rondom het hoofdveld is er de mogelijkheid om een reclame doek te plaatsen. Op dit veld vinden de meeste buitenactiviteiten plaats inclusief de thuiswedstrijden van sc Barbaros 1 met de daaraan gekoppelde publiciteit en foto`s in regionale kranten en/of huis aan huisbladen, de lokale radio en TV en natuurlijk ons eigen social media kanalen. Ook Fc Twente maakt gebruik van onze hoofdveld. Naast het reclamedoek wordt uw logo weergegeven op het beeldscherm in het clubgebouw, naambord bij de kleedkamers en (voorzien van een link naar uw website) op scbarbaros.nl. Goudsponsors hebben ook de mogelijkheid voor vlaggen langs het hoofdveld.

Voorwaarden: Prijs per jaar, minimale contractduur 3 jaar. De opmaak- en drukkosten zijn inbegrepen.

WEDSTRIJDBAL

De balsponsor sponsort bij een wedstrijd naar voorkeur de wedstrijdbal. Sc. Barbaros verzorgt naamsbekendheid via de website en social media kanalen. Tevens wordt de balsponsor op de dag van de wedstrijd bekendgemaakt middels het omroepen door de speakers. Indien gewenst verzorgt de sponsor de aftrap bij aanvang van de wedstrijd samen met de pupil vd week.

CLUB VAN 100

De Club van Honderd is ideaal voor mensen die geen grote sponsorbedragen kunnen overmaken, maar met een bijdrage van € 100,00, toch iets extra’s willen doen voor hun vereniging. Vooraf wordt altijd afgesproken in welke bijzondere projecten het geld wordt gestoken. Vorig seizoen was dat in de geweldige overkapping.
Word daarom ook lid van de Club van Honderd. U kunt zich aanmelden bij een van de bestuursleden of stuur een mailtje naar info@scbarbaros.nl

TEAMSPONSOR

Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren– of jeugdploeg. Het team wordt voorzien van een trainingspak, en/of tenue met reclame-uiting op de jas en shirt. Aanvullende reclame op een sporttas is ook mogelijk.

WEDSTRIJDSPONSOR SELECTIE

Dit is een initiatief van de spelers zelf. Hiermee kunnen personen, organisaties of bedrijven een wedstrijd sponsoren dmv een vrije gift. Dit bedrag gaat geheel naar de spelerspot. De spelers zorgen voor een foto samen met de sponsor en dit zullen we dan ook delen op onze social media kanalen.

MAATWERK MOGELIJKHEDEN

In overleg zijn er diverse maatwerkmogelijkheden. Te denken valt aan promotionele acties op de website, social media kanalen of tijdens evenementen. Heeft u een idee? Wij komen graag met u in gesprek!

Hoofdsponsor

Club van 100

Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?