60 jaar Turkse Arbeidsmigratie

Na maanden lange voorbereiding kunnen we met trots terugkijken op een meer dan geslaagde dag. We willen graag onze speciale dank uitspreken aan de Turkse ambassadeur dhr Selcuk Ünal, de burgemeester Sander Schelberg en de consul-generaals van Deventer, Rotterdam en Amsterdam, respectievelijk Muammer Hakan Cengiz, mevr Sevgi Kisacik en dhr Mahmut Burak Ersoy, voor hun aanwezigheid en steun. Het was een eer om iedereen bij elkaar te hebben, wat een unieke ervaring was.
Onze waardering gaat ook uit naar de deelnemende teams, die belangeloos van verre afstanden zijn gekomen. Een speciale dank aan T-BİKERSvoor hun geweldige binnenkomst en aan het Anatolische muziekkoor voor het sfeervolle openluchtconcert. Ook willen we Koen Zitoen bedanken voor de penalty Shoot-Out. Ibrahim Dalkiran en Mert Slagerij, bedanken voor hun bijdrage aan het evenement.
Dank aan Bakkerij Reis voor het sponsoren van onze broodjes, aan Temiz Markt Temiz voor de heerlijke baklava’s en aan de dames van de Hdv Ayasofya Camii Hengelo voor het sponsoren van de lahmacuns. Speciale dank aan Nina Paintina voor haar prachtige kunstwerk, aan Murat Aygun en Mutlu Karabulut voor hun aanwezigheid om het belang van sporten te benadrukken, aan Marloes Sahin Fotografie en Ufuk Media voor het vastleggen van de dag, en aan de aanwezige media zoals Rtv Oost, Nos en het Jeugdjournaal. Dank aan Schouwburg Hengelo voor het beschikbaar stellen van de podiumstukken. Ook willen we onze toernooi sponsor Simytech BV en gastheer Yucel Simsek bedanken. Ook onze andere sponsoren: DK Kozijnen, HDL Transport, Autobedrijf Akif, Thuyshengelo, Hamit Autohandel, Güven Slagerij, Zorg Advies Twente, IMEAN, HI Transport, Cafe Ortam, Autobedrijf Wieldijk, Taxi Aub Hengelo, Welcom Borne, GGM Gastro International, WooonZe , Adac Telecom, Memoli, Julide Transport, Formens zorg, Mach Transport, Twente Supermarkt Hengelo.
En tot slot, een enorme dank aan onze eigen vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit evenement te dragen. Het was geweldig om zoveel eerste generatie Barbaros uit te nodigen en samen te komen. Ondanks enkele afwezigen en gemiste uitnodigingen, was het een fantastische en succesvolle dag die we met trots zullen blijven herinneren.
Nog 115
Statistieken bekijken
Een bericht promoten
Alle reacties:

Jij, Marloes Sahin Fotografie, TVV ’96 Enschede en 70 anderen

Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?