Terugblik op een geweldig jaar: hoogtepunten, veerkracht en vooruitgang bij onze vereniging! 🎉🌟

Beste leden, sponsoren en vrijwilligers!

Wat een waanzinnig jaar vol emoties was het! We willen jullie allemaal bedanken voor jullie fantastische steun en toewijding aan onze vereniging. We hebben samen de verschrikkelijke aardbeving in Turkije meegemaakt, waar iedereen zich daarna volledig voor heeft ingezet. Maar we hebben ook de promotie naar de 2e klasse gevierd. Jullie hebben echt het verschil gemaakt!

Een speciale shout-out naar onze sponsoren! Jullie steun heeft een enorme impact gehad op onze club. Dankzij jullie bijdragen hebben we nieuwe uitrusting kunnen aanschaffen, onze accommodatie kunnen verbeteren en andere belangrijke aspecten van onze vereniging kunnen versterken. Jullie vertrouwen in ons heeft ons gemotiveerd om te blijven groeien en bloeien, en om ons ook sociaal maatschappelijk in te zetten.

En laten we onze geweldige vrijwilligers niet vergeten! Hoewel ze er helaas nog maar een handjevol zijn, zijn ze ontzettend belangrijk! Jullie inzet en harde werk achter de schermen zijn onmisbaar. Van het organiseren van evenementen tot het verzorgen van de faciliteiten, jullie bijdragen maken onze clubgemeenschap sterker. Bedankt dat jullie altijd klaarstaan om te helpen.

Laten we in 2024 samen verder bouwen aan ons succes, met jullie steun en inzet. Samen gaan we geweldige momenten, onvergetelijke goals en spannende wedstrijden creëren.

Namens het hele bestuur willen we jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Moge dit jaar gevuld zijn met vreugde en succes, zowel op als naast het voetbalveld!

Bestuur Sportclub Barbaros

🎥 Hieronder de uitzending van gisteravond op RTV Oost

Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?