Turkse Lessen

🌷 Turkse Lessen 🌷

Onvoldoende kennis van de moedertaal leidt tot onvoldoende kennis van de 2e of 3e taal dat er later bijgeleerd wordt. Hierbij komt nog eens de vraag in hoeverre je de taal dat je slecht spreekt kunt benoemen als je moedertaal. Moedertaal is feitelijk zeer belangrijk als basiskennis voor het kind. Als kind zijnde leer je veel sneller en kunt makkelijk na enkele jaar andere talen bijleren. Onbewust leveren ouders een belangrijke bijdrage aan de basisontwikkeling van de taal en hiermee de identiteitsvorming van hun kinderen.

Steeds meer ouders kiezen ook voor meertalig opvoeden en met een reden. Onderzoeken tonen aan dat meertalig opvoeden zeer goed mogelijk is en een verrijking voor de kinderen en het gezin kan zijn. Dit geldt voor de combinatie van Nederlands met Europese talen als Engels, Duits en Frans maar ook voor de combinatie met niet-Europese talen als Arabisch en Turks.

V.a zondag 24 oktober van 09:30 – 11:30 uur beginnen wij met Turkse lessen voor de kinderen in de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wees er snel bij en voorkom teleurstelling!

Aanmelden kan via info@scbarbaros.nl

Minder weergeven
Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?