Wees Welkom!

Bij Sportclub Barbaros is iedereen welkom en proberen we het voetbal voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken en ook te houden. Bij G voetbal (onze Allstars) hebben alle spelers een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het gaat erom, dat de spelers laten zien, wat ze wel kunnen en dat wordt dan ook gestimuleerd. Het KNVB-motto is “Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet”. En daar werkt Sportclub Barbaros graag aan mee. Sportclub Barbaros biedt een veilige omgeving, waar het voetbalspel volop door een ieder kan worden beoefend.

Onder leiding van de enthousiaste trainers Erkan en Erhan met assistent Osman beoefenen de jongens het voetbalspel. Met gevarieerde oefeningen en diverse oefenmaterialen wordt de balvaardigheid steeds groter, ook wordt door de diverse oefeningen de motoriek van een ieder verbeterd. En zoals voor een ieder geldt, wordt door lichamelijke inspanning de geestelijke rust gestimuleerd. De spelers hebben er veel plezier in.

 

Bij Sportclub Barbaros zijn spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking van harte welkom. Wil je eens komen kijken of zelf meedoen, dan kan dat. Elke maandag en woensdagavond wordt er van 18.00 tot 19.30 uur getraind op het Sportark ‘t Veldwijk aan de Kuipersdijk 46A te Hengelo.

 

Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?