Wijzigingen Sc Barbaros

De voorbereidingen voor komend seizoen zijn in volle gang en binnen de club zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo heeft sc Barbaros er voor gekozen om het eerste elftal dat altijd op de zondag heeft gespeeld, te laten overstappen naar de zaterdagcompetitie.

Als gevolg van deze beslissing zal de kantine op zaterdag langer open zijn. Langere openingstijden betekent dat we nog meer gezelligheid binnen de club krijgen. Waarbij hulp in de kantine nog leuker wordt, maar ook meer noodzakelijk!!

Ook zijn er wijzigingen doorgevoerd in de stafleden selectie en bestuur. Timurçin Nişli, Reynaldo Winklaar en Ismail Akyol zullen verantwoordelijk zijn als Teammanagers/leiders van het 1e elftal. Hierbij willen we Harun Karaman, Ahmet Göktas en teamcoördinator Kerim Kök ontzettend bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren 🙌🏼

Kerim Kök heeft aangegeven afscheid te nemen als bestuurslid en Ismail Oral komt het bestuur versterken. Zoals in alle lagen van onze vereniging zijn er ook binnen het bestuur aan het einde van dit seizoen wijzigingen.

Nursel Alic zal ‘Barbaros Bayan Kolları’ (Dames afdeling) oppakken en blijft betrokken bij JO17

Gökhan Kaymakcı gaat samen met Barış Akkaya JO8 trainen. En ook zal hij na de zomervakantie contact persoon zijn van Regioplan FC Twente.

Suat Uz blijft verantwoordelijk voor het Klusteam.

Na alle wijzigingen ziet het bestuur als volgt uit:

Erkan Coşkunsu (voorzitter)

Ugur Talan (penningmeester)

Yavuz Aydilek (secretaris)

Yüksel Şimşek

İsmail Oral

Sponsor Commissie vacant

We maken graag van de gelegenheid gebruik om iedereen enorm te bedanken voor hun bijdragen. Zij hebben een wezenlijk positief effect op de gang van zaken binnen de club weten te realiseren.

Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?