ACADEMIE VERWELKOMT SC BARBAROS ALS PARTNERCLUB REGIOPLAN

De FC Twente/Heracles Academie heeft SC Barbaros mogen verwelkomen als nieuwste partnerclub binnen het Regioplan. Onlangs werd de overeenkomst bekrachtigd op Trainingscentrum Hengelo, waardoor de amateurvereniging officieel onderdeel is van het Regioplan. SC Barbaros, wiens sportcomplex naast dat van de Academie bevindt, is daarmee de 73e amateurvereniging die zich heeft aangesloten bij het Regioplan.

Tim van Vlijmen, Coördinator Regioplan, is blij om ‘buurclub’ SC Barbaros te verwelkomen bij het Regioplan. “De Academie staat altijd al in nauw contact met SC Barbaros en werkte voorheen al samen met verschillende zaken. Middels hun aansluiting bij het Regioplan kunnen we onze samenwerking intensiveren en tegelijkertijd zichtbaarheid geven in de regio, waarbij we nu ook op het voetballende aspect zullen focussen.”

GOEDE BASIS BIEDEN

Erkan Coşkunsu, voorzitter van SC Barbaros, licht toe waarom SC Barbaros zich heeft aangesloten bij het Regioplan. “Wij willen ons in de toekomst ook gaan focussen op het aanbieden van jeugdvoetbal.” SC Barbaros beschikt naast verschillende seniorenteams momenteel over twee jeugdteams, een Onder 17 en Onder 9. “Het is voor ons belangrijk dat hetgeen dat wij willen aanbieden ook van kwaliteit is”, vervolgt Coşkunsu. “Door ons aan te sluiten bij het Regioplan hopen wij onze trainers en spelers een goede basis te bieden van waaruit wij verder kunnen groeien.”

 

Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?