Vrijwilligers gezocht!

‼️Vrijwilligers gezocht‼️
Binnen een vereniging is vaak veel te organiseren. Aangezien een vereniging het niet kan bekostigen om betaalde professionele krachten aan te stellen, zal een vereniging vooral gebruik maken van vrijwilligers.
Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met onze club. In de afgelopen 3,5 jaar heeft u kunnen zien wat we samen hebben neergezet. Dat is natuurlijk prachtig. Maar dit betekent ook: meer teams, meer taken, meer activiteiten en dus ook: meer vrijwilligers nodig.
Daarom doen we een beroep op u!. Vindt u het ook belangrijk dat Sc Barbaros blijft bestaan voor alle leden die willen voetballen en op dezelfde voet als afgelopen 3,5 jaar verder gaat? Heeft u ook hart voor onze club? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via het bestuur, een leider of trainer van één team of via het e-mailadres: info@scbarbaros.nl
U heeft weinig tijd? Geen probleem. Met een uur per week zijn we al geholpen. Geeft u zich daarom vandaag nog op als vrijwilliger. Wij kunnen op alle gebieden extra hulp gebruiken.
Sportclub Barbaros
Stuur een bericht
1
Heeft u hulp nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?